söndag 14 juni 2015

Äntligen fick han visa vad han kan…

Under veckan som gick så var ju starten på fredagskvällen det stora målet. Ett jobb i början av veckan skvallrade om att Agenten börjar komma i riktigt fin form.

Han var laddad och fin i värmningen och alla förberedelser till loppet hade fungerat perfekt. Att så med 40m tillägg på Visbyovalen som har landets kortaste upplopp är naturligtvis rätt iskallt och när man sedan tappar lite extra i starten pga. att voltledaren är för sen gör ju inte uppgiften lättare direkt. Körande Daniel Olsson fick placera Agenten som sista häst i ett utdraget fält och när man öppnade första varvet på löjliga 1, 20, 5 så försvann vinstchansen. 900m kvar gick Olsson till attack ute i spåren och som han gick! Agenten avslutade hela sista varvet i 15tempo ute i spåren och var den som gick snabbast över upploppet och de han fram till en hedrande tredjeplats! Daniel Olsson var mycket nöjd med hästen och tyckte att han gick ganska obrukad i mål. Väl inne i stallet efter loppet så var Agenten oförskämt pigg.

Som det verkar så har loppet bara gjort honom gott och nu siktar vi på ett montélopp måndagen efter midsommar. Får Agenten bara var hel och fräsch så blir det här bra, var så säker.

 

Vill du se loppet i repris? Klicka på länken nedan. Sedan skriver du in MELLBY AGENT i sökrutan. Då hittar du lopp 11 från Visby den 12/6.

 

Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar